• Nou

Fotografiile prezentate au caracter informativ și pot conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot conţine mici inadvertenţe, pot fi modificate de către producator făra preaviz sau pot conine erori de operare. Ele pot fi modificate fra inştiinţare prealabilă şi nu constituie obligativitate contractuală. Promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

Ulei motor Castrol Edge Titanium LL 5W30 - 1 litru

1CETLL5W30
60,00 lei
cu TVA
Pret valabil doar online
Vezi detalii

Motoarele moderne, echipate cu tehnologie de vârf, sunt din ce în ce mai mici și ultra-eficiente. Aceste motoare avansate impun o presiune crescută asupra uleiului, ceea ce poate genera frecare.

Uleiul Castrol EDGE cu Fluid TITANIUM își modifică fizic structura în punctele de presiune extremă, devenind mai vâscos pentru a menține componentele metalice separate și pentru a reduce frecarea. După ce presiunea dispare, uleiul revine la starea sa de curgere liberă, oferind o protecție eficientă și constantă. Castrol EDGE este mai puternic la presiuni ridicate, reducând frecarea care afectează performanța motorului cu până la 20%*.

Comenzi si asistenta tehnica
Cantitate

COMANDĂ INSTANT Ulei motor Castrol Edge Titanium LL 5W30 - 1 litru

Castrol EDGE cu Fluid TITANIUM – Soluția pentru motoarele moderne și ultra-eficiente

Descriere produs:

Motoarele moderne, echipate cu tehnologie de vârf, sunt din ce în ce mai mici și ultra-eficiente. Aceste motoare avansate impun o presiune crescută asupra uleiului, ceea ce poate genera frecare.

Uleiul Castrol EDGE cu Fluid TITANIUM își modifică fizic structura în punctele de presiune extremă, devenind mai vâscos pentru a menține componentele metalice separate și pentru a reduce frecarea. După ce presiunea dispare, uleiul revine la starea sa de curgere liberă, oferind o protecție eficientă și constantă. Castrol EDGE este mai puternic la presiuni ridicate, reducând frecarea care afectează performanța motorului cu până la 20%*.


Beneficii:

  • Protecție excelentă la presiuni ridicate: Se transformă în cel mai puternic ulei pentru a proteja motorul în condiții extreme.
  • Reducerea frecării: Optimizează performanța motorului la orice turație și în toate condițiile de funcționare.
  • Testat la cele mai înalte standarde: Oferă performanță dovedită, fiind recomandat de cei mai mari producători auto din lume.
  • Protecție pe termen lung: Asigură protecția motorului pe întreaga durată a intervalului dintre schimburile de ulei, chiar și la presiuni extreme.

Norme:

  • ACEA: C3
  • MB: 229.31/229.51
  • VW: 504 00/507 00
  • Porsche: C30
  • BMW: LL-04

Acest ulei sintetic de înaltă performanță este ideal pentru motoarele care necesită o protecție de top, oferind o performanță superioară și durabilitate în timp.

*Conform testelor Castrol realizate în condiții controlate.

1CETLL5W30
Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Inregistreaza cont nou

Ai deja un cont?
Autentifica-te acum! sau Reseteaza parola