• Nou

Fotografiile prezentate au caracter informativ și pot conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot conţine mici inadvertenţe, pot fi modificate de către producator făra preaviz sau pot conine erori de operare. Ele pot fi modificate fra inştiinţare prealabilă şi nu constituie obligativitate contractuală. Promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

Ulei motor Castrol Magnatec Diesel DPF 5W40 - 1 litru

1CMD5W40
50,00 lei
cu TVA
Pret valabil doar online
Vezi detalii

Castrol reprezintă mai mult decât un simplu ulei – este inginerie lichidă. Aproximativ 75% din uzura motorului are loc în timpul procesului de încălzire a acestuia. De obicei, când motorul este oprit, uleiul se scurge de pe componentele critice ale motorului, însă moleculele inteligente Castrol MAGNATEC rămân aderente la suprafețele motorului, ca atrase de un magnet, oferind un strat protector suplimentar.

Formula unică a uleiului Castrol MAGNATEC protejează motorul încă din momentul pornirii, reducând semnificativ uzura și prelungind durata de viață a componentelor motorului.

Comenzi si asistenta tehnica
Cantitate

COMANDĂ INSTANT Ulei motor Castrol Magnatec Diesel DPF 5W40 - 1 litru

Castrol MAGNATEC – Protecție inteligentă pentru motorul tău

Descriere produs:

Castrol reprezintă mai mult decât un simplu ulei – este inginerie lichidă. Aproximativ 75% din uzura motorului are loc în timpul procesului de încălzire a acestuia. De obicei, când motorul este oprit, uleiul se scurge de pe componentele critice ale motorului, însă moleculele inteligente Castrol MAGNATEC rămân aderente la suprafețele motorului, ca atrase de un magnet, oferind un strat protector suplimentar.

Formula unică a uleiului Castrol MAGNATEC protejează motorul încă din momentul pornirii, reducând semnificativ uzura și prelungind durata de viață a componentelor motorului.


Beneficii:

  • Protecție imediată: Moleculele inteligente se lipesc de piesele esențiale ale motorului chiar și atunci când uleiul se scurge, asigurând o protecție suplimentară.
  • Reducerea uzurii: Formula avansată reduce uzura motorului încă din momentul pornirii, protejându-l în mod eficient în timpul încălzirii și pe tot parcursul funcționării.
  • Performanță continuă: Strat protector suplimentar pe componentele motorului, asigurând o funcționare fără probleme în toate condițiile de utilizare.

Caracteristici vehicul:

  • Tip vehicul: Autoturism
  • Tip combustibil: Diesel

Caracteristici generale:

  • Tip ulei: Full sintetic
  • Cantitate: 1 L
  • Vâscozitate (S.A.E.): 5W40
  • Norme: ACEA C3 (Asociația Constructorilor Europeni de Automobile)

Alege Castrol MAGNATEC pentru protecție superioară și durabilă, asigurând o funcționare optimă a motorului din momentul pornirii și reducând considerabil uzura acestuia.

1CMD5W40
Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Inregistreaza cont nou

Ai deja un cont?
Autentifica-te acum! sau Reseteaza parola