• Nou

Fotografiile prezentate au caracter informativ și pot conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot conţine mici inadvertenţe, pot fi modificate de către producator făra preaviz sau pot conine erori de operare. Ele pot fi modificate fra inştiinţare prealabilă şi nu constituie obligativitate contractuală. Promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

Ulei motor MOTUL 8100 X-CLEAN + 5W30 - 5 litri

5MXCPLUS5W30
250,00 lei
cu TVA
Pret valabil doar online
Vezi detalii

Acest lubrifiant 100% sintetic este special conceput pentru motoarele diesel și pe benzină de ultimă generație, conforme cu reglementările Euro 4, 5 și 6. Oferă o vâscozitate ridicată HTHS (> 3,5 mPa.s) și respectă standardele „SAPS mediu”, având un conținut redus de cenușă sulfatată (≤ 0,8%)fosfor (0,07% ≤ x ≤ 0,09%) și sulf (≤ 0,3%). Este compatibil cu convertoarele catalitice (CAT) și filtrele de particule diesel (DPF), fiind ideal pentru vehiculele de ultimă generație de la BMWMercedesPorsche, și grupul VAG (VW, Audi, Seat, Skoda).

Acest ulei este perfect pentru motoarele care solicită lubrifianți conform specificației ACEA C3, asigurând protecția și performanța optimă a motorului în condiții variate de funcționare.

Comenzi si asistenta tehnica
Cantitate

COMANDĂ INSTANT Ulei motor MOTUL 8100 X-CLEAN + 5W30 - 5 litri

Lubrifiant 100% sintetic de înaltă performanță – Protecție și eficiență pentru motoarele moderne

Descriere produs:

Acest lubrifiant 100% sintetic este special conceput pentru motoarele diesel și pe benzină de ultimă generație, conforme cu reglementările Euro 4, 5 și 6. Oferă o vâscozitate ridicată HTHS (> 3,5 mPa.s) și respectă standardele „SAPS mediu”, având un conținut redus de cenușă sulfatată (≤ 0,8%), fosfor (0,07% ≤ x ≤ 0,09%) și sulf (≤ 0,3%). Este compatibil cu convertoarele catalitice (CAT) și filtrele de particule diesel (DPF), fiind ideal pentru vehiculele de ultimă generație de la BMW, Mercedes, Porsche, și grupul VAG (VW, Audi, Seat, Skoda).

Acest ulei este perfect pentru motoarele care solicită lubrifianți conform specificației ACEA C3, asigurând protecția și performanța optimă a motorului în condiții variate de funcționare.


Caracteristici cheie:

  • Calitate: 100% sintetic
  • Tip motor: 4 timpi
  • Vâscozitate HTHS ridicată: > 3,5 mPa.s
  • Conținut redus de SAPS: ≤ 0,8% cenușă sulfatată, ≤ 0,3% sulf, fosfor între 0,07% și 0,09%
  • Compatibilitate: Convertoare catalitice (CAT) și filtre de particule diesel (DPF)
  • Recomandat pentru: BMW, Mercedes, Porsche, VAG (VW, Audi, Seat, Skoda)
  • Aplicații: Motoare diesel și pe benzină conforme cu Euro 4, 5 și 6

Standarde și omologări:

  • ACEA: C3
  • BMW LL-04
  • Mercedes-Benz MB-Approval 229.51
  • Porsche C30
  • VW 504 00 / 507 00

Domenii de utilizare:

Acest ulei este potrivit pentru orice tip de motor diesel sau pe benzină care solicită un lubrifiant ACEA C3. Este optim pentru vehiculele moderne echipate cu convertoare catalitice și filtre de particule diesel, asigurând o protecție excelentă și eficiență energetică.


Nota: Consultați manualul de utilizare al vehiculului înainte de utilizare pentru a vă asigura că acest lubrifiant este potrivit pentru specificațiile motorului dumneavoastră.

5MXCPLUS5W30
Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Inregistreaza cont nou

Ai deja un cont?
Autentifica-te acum! sau Reseteaza parola