• Nou

Fotografiile prezentate au caracter informativ și pot conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot conţine mici inadvertenţe, pot fi modificate de către producator făra preaviz sau pot conine erori de operare. Ele pot fi modificate fra inştiinţare prealabilă şi nu constituie obligativitate contractuală. Promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

Ulei motor Motul 8100 X-CLEAN+ 5W30 - 1 litru

1MXCPLUS5W30
60,00 lei
cu TVA
Pret valabil doar online
Vezi detalii

Acest lubrifiant 100% sintetic este special conceput pentru autovehiculele de ultimă generație din grupul Volkswagen (VW, Audi, Skoda, Seat), Mercedes-Benz și BMW, fiind ideal pentru motoarele pe benzină și motoarele diesel care respectă standardele EURO IV și EURO V. Uleiul este compatibil cu filtrele de particule diesel (DPF) și este optim pentru vehiculele cu intervale flexibile de schimb al uleiului.

Comenzi si asistenta tehnica
Cantitate

COMANDĂ INSTANT Ulei motor Motul 8100 X-CLEAN+ 5W30 - 1 litru

Lubrifiant 100% sintetic – Performanță superioară pentru autovehicule de ultimă generație

Descriere produs:

Acest lubrifiant 100% sintetic este special conceput pentru autovehiculele de ultimă generație din grupul Volkswagen (VW, Audi, Skoda, Seat), Mercedes-Benz și BMW, fiind ideal pentru motoarele pe benzină și motoarele diesel care respectă standardele EURO IV și EURO V. Uleiul este compatibil cu filtrele de particule diesel (DPF) și este optim pentru vehiculele cu intervale flexibile de schimb al uleiului.


Caracteristici vehicul:

  • Tip vehicul: Autoturism
  • Tip combustibil: Bifuel (benzină/gaz)

Caracteristici generale:

  • Tip ulei: Full sintetic
  • Cantitate: 1 L
  • Vâscozitate (S.A.E.): 5W30
  • Norme ACEA: C3 (Asociația Constructorilor Europeni de Automobile)

Acest ulei oferă protecție avansată și performanță optimizată pentru autovehiculele de ultimă generație, fiind ideal pentru motoarele moderne, cu standarde ridicate de emisii și echipate cu filtre de particule diesel.

1MXCPLUS5W30
Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Inregistreaza cont nou

Ai deja un cont?
Autentifica-te acum! sau Reseteaza parola