• Nou

Fotografiile prezentate au caracter informativ și pot conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot conţine mici inadvertenţe, pot fi modificate de către producator făra preaviz sau pot conine erori de operare. Ele pot fi modificate fra inştiinţare prealabilă şi nu constituie obligativitate contractuală. Promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

Ulei motor OPEL GM 10W40 - 5 litri

5OPELGM10W40
130,00 lei
cu TVA
Pret valabil doar online
Vezi detalii

Uleiul GM 10W-40 semi-sintetic este un lubrifiant de înaltă calitate, special conceput pentru motoarele pe benzină și diesel. Oferă protecție avansată motorului, reducând uzura și asigurând o performanță optimă în diverse condiții de conducere. Acest ulei este potrivit atât pentru utilizarea zilnică, cât și pentru condiții mai solicitante.

Comenzi si asistenta tehnica
Cantitate

COMANDĂ INSTANT Ulei motor OPEL GM 10W40 - 5 litri

Ulei motor GM 10W-40 Semi-sintetic – 5L

Descriere produs:

Uleiul GM 10W-40 semi-sintetic este un lubrifiant de înaltă calitate, special conceput pentru motoarele pe benzină și diesel. Oferă protecție avansată motorului, reducând uzura și asigurând o performanță optimă în diverse condiții de conducere. Acest ulei este potrivit atât pentru utilizarea zilnică, cât și pentru condiții mai solicitante.


Caracteristici principale:

  • Tip: Semi-sintetic
  • Vâscozitate (SAE): 10W40
  • Cantitate: 5 litri
  • Aplicații: Motoare pe benzină și diesel

Specificații și omologări:

  • ACEA: A3/B4
  • API: SL/CF

Uleiul GM 10W-40 este soluția perfectă pentru menținerea performanțelor motorului dumneavoastră, oferind protecție eficientă și contribuind la prelungirea duratei de viață a motorului.

5OPELGM10W40
Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Inregistreaza cont nou

Ai deja un cont?
Autentifica-te acum! sau Reseteaza parola